Nummerpladeramme med tekst

Gør reklame i trafikken

Retter du automatisk dit blik mod nummerpladerammen på bilen foran, når du holder for rødt eller sidder i kø? Så er du ikke alene. Derfor er der også god grund til at bruge nummerpladerammer som reklameplads for din virksomhed – og blive set af masser af billister og potentielle kunder hver dag.

Nummerpladeramme med unik tekst

Hos nummerpladerammen.dk kan du designe din egen, personlige nummerpladeramme med tekst efter eget ønske. Vi handler både med private og virksomheder – og tilbyder fordelagtige priser til alle.

Du behøver blot at sende os en e-mail med tekst og logo. Så sørger vi for opsætning, produktion og levering af ønsket antal nummerpladerammer med den tekst, du vil have.

Nummerpladerammer med egen tekst henvender sig især til autoforhandlere, men alle virksomheder kan have gavn af at have navn, logo og budskab stående på et større antal nummerplader ude i trafikken.

Nummerpladerammer i høj kvalitet

Bag nummerpladerammen.dk står UTSCH AG – verdens førende producent af tyverisikrede nummerplader og nummerpladerammer. Fra vores afdeling i Glostrup producerer vi unikke nummerpladeramme med tekst til private og til erhvervsdrivende.

UTSCH AG er en virksomhed med mange års erfaring – en erfaring, der er blevet brugt i udviklingen af nummerpladerammens produkter. Rammerne er holdbare og produceret, så de lever op til den danske lov, som kræver, at alle nummerplader på person- og varebiler skal være skruet fast med to skruer eller bolte. Ligeledes leveres vores rammer med mærker på bagsiden, så du hurtigt og nemt kan montere din nummerpladeramme med tekst på dit køretøj.

Bestilling

Hos nummerpladerammen.dk laver vi nummerpladerammer til både private og erhvervsdrivende kunder. Vi tilbyder eksempelvis tilbud til b2b-kunder på 40 rammer for kun 990 kr. Som privat kunde får du et komplet sæt med rammer, skruer og hætter til korrekt montering for kun 99 kr.

Skriv en mail til os på info@nummerpladerammen.dk med tekst, logo og antal, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på et øvrigt antal rammer – så sender vi et tilbud og en korrektur. Du er også velkommen til at ”synes godt om” nummerpladerammen.dk på Facebook, hvis du vil følge med i nyheder og tilbud.

Bestil nummerpladerammer her

Send dit logo, din tekst og antal – så vil du modtage et tilbud og en korrektur.