Nummerpladeholder med navn, tekst og logo

Få reklameplads i trafikken

Har du brug for en billig og nem måde at markedsføre din virksomhed på? Så bestil en nummerpladeholder med navn og tekst fra nummerpladerammen.dk, og gør de danske veje til din personlige reklameplads.

Hos nummerpladerammen.dk fabrikerer, sælger og leverer vi nummerpladerammer til små og store virksomheder samt private, som ønsker en unik nummerplade. Dermed kan alle få deres navn, logo eller budskab til at køre rundt i trafikken.

Nummerpladeholder med dit eget navn eller firmalogo

Nummerpladerammen.dk drives af Ketner UTSCH A/S – en dansk afdeling af den internationale virksomhed UTSCH AG, som sælger tyverisikrede nummerplader og nummerpladeholdere med navn og tekst over hele verden. Derfor er du selvfølgelig også garanteret en ramme af ordentlig kvalitet, når du bestiller hos nummerpladerammen.dk

På adressen i Glostrup opsætter og producerer vi nummerpladeholdere, som er konstrueret til danske forhold og nordisk klima. Det sikrer, at vores kunder modtager modstandsdygtige rammer, der tåler vejrforholdene på vores breddegrader.

Lovkrav om montering af nummerplader

Siden 15. november 2015 har det været lovpligtigt at fastgøre nummerpladerne på alle person- og varebiler. Hver nummerplade skal være skruet fast med to skruer eller bolte, som skal dækkes af en plastikhætte i nummerpladens farve. Hætterne skal sidde tilpas godt fast til, at de ikke kan fjernes uden brug af værktøj.

Af samme grund er alle rammer, vi leverer, tilpasset det danske marked. Et nummerpladesæt leveres komplet med skruer og hætter samt markeringer på bagsiden af rammerne, som indikerer, hvor skruerne skal sidde. Dermed kan du fastgøre din nummerplade uden besvær, når du bestiller dine personlige nummerpladeholdere med din virksomheds navn eller logo hos os.

Bestilling af rammer

Hos nummerpladerammen.dk gør vi det nemt og billigt at producere nummerpladeholdere med tekst. Du behøver blot at sende os en mail på info@nummerpladerammen.dk og vedhæfte logo, tekst, navn eller budskab – så sender vi et tilbud og en korrektur. Efterfølgende sørger vi for opsætning, produktion og levering, hvis du ellers er tilfreds.

Er du erhvervskunde, tilbyder vi opsætning, produktion og forsendelse af 40 nummerpladeholdere med navn for kun 990 kr. – eksklusiv moms. Som privat kunde får du et nummerpladesæt med rammer, skruer og hætter for kun 99 kr.

Bestil nummerpladerammer her

Send dit logo, din tekst og antal – så vil du modtage et tilbud og en korrektur.