Nummerpladeramme med logo eller navn

Unik nummerpladeramme med dit navn eller logo

Hos Nummerpladerammen.dk kan du få designet din helt egen unikke nummerpladeramme med dit logo, navn eller budskab. Ønsker du en række specialdesignede nummerplader, kan du altid lægge en bestilling hos os. Med en bestilling på over 40 stk. nummerpladerammer får du mulighed for at få dit helt eget design, selvvalgt logo og lige det navn eller budskab, du ønsker på dine nummerpladerammer. Vi designer, opsætter og producerer, og når du er tilfreds, leverer vi lige til døren.

Du kan naturligvis også bestille færre nummerpladerammer end 40 stk, hvor du kan vælge, hvorvidt rammen skal være sort eller hvid. Skal logo eller budskab pryde rammen er det nødvendigt at bestille et større parti på over 40 – her garanterer vi til gengæld unikke nummerpladerammer!

Skab opmærksomhed med en nummerpladeramme med dit logo

Hvis du er forretningsdrivende eller selvstændig, er du naturligvis interesseret i at skabe opmærksomhed omkring dine produkter eller serviceydelser. Markedsføring er desværre ofte en dyr fornøjelse – især for små og mellemstore virksomheder, hvor budgettet måske ikke er så stort. Derfor kan det også være nemmere sagt end gjort at få sit navn cementeret i potentielle kunders bevidsthed.

En nummerpladeramme med dit logo er dog en nem og billig måde at skabe opmærksomhed omkring dit firma, produkt eller budskab. Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til Nummerpladerammen.dk og vedhæfte dit logo – så står vi for opsætning, produktion og levering af dine nummerpladerammer med dit logo på.

Nummerpladerammer til erhverv og private

Du har sikkert set andres virksomheders navne på andre bilers nummerplader ude i trafikken. Her er det typisk autohandlere, der udnytter nummerpladerammens potentielle markedsføringsværdi. Men alle slags virksomheder og organisationer kan få en nummerpladeramme med logo og nyde godt af den ekstra reklameplads.

Nummerpladeholdere i garanteret høj kvalitet

Nummerpladerammen.dk er en afdeling af UTSCH AG – verdens førende producent af nummerplader – og du er ligeledes garanteret et kvalitetsbevidst produkt af højeste kvalitet, når du bestiller nummerpladerammer med logo hos os.

Rammerne lever selvfølgelig op til den danske lovgivning om fastgørelse af nummerplader på person- og varebiler og er i øvrigt designet til det omskiftelige klima på vores breddegrader. Dermed kan du være sikker på, at din nummerpladeramme er modstandsdygtig over for det danske vejr, og at dit logo eller navn er kørende i trafikken i mange år i ude fremtiden.

Bestil din unikke nummerpladeramme i dag

Er du interesseret i at få produceret dine helt egne nummerpladerammer med dit logo på? Så skriv en e-mail til Nummerpladerammen.dk på info@nummerpladerammen.dk, angiv det ønskede antal rammer (minimum 40 stk.), og vedhæft dit logo og en eventuel tekst.

Vi tilbyder fordelagtige priser til B2B-kunder men sælger også komplette sæt til private, der ønsker unikke nummerpladerammer – dog ikke i enkeltsæt.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en nummerpladeramme med lige netop din logo.

Bestil nummerpladerammer her

Send dit logo, din tekst og antal – så vil du modtage et tilbud og en korrektur.