Lav din egen nummerpladeramme

Vidste du, at du nemt og billigt kan lavet din egen nummerpladeramme? For hos Nummerpladerammen.dk laver vi specialfremstillede nummerpladeholdere – i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi leverer unikke nummerpladerammer med en minimums bestilling på 40 stk – hermed har du rig mulighed for at synliggøre din virksomhed, dit produkt eller dit budskab.  

Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor du skal have dit navn eller logo kørende i trafikken – og ikke mindst hvordan du får det.

Derfor skal du have din egen nummerpladeramme

Der er masser af fordele ved at få lavet din egen nummerpladeramme – især for dig, der er erhvervsdrivende. Nummerpladeholderen er nemlig ikke bare en kedelig anordning, der skal indramme den obligatoriske nummerplade. Den kan lige så vel fungere som reklameplads.

Det er typisk autohandlere og bilfabrikanter, der udnytter pladsen på nummerpladerammer til at markedsføre deres produkter eller virksomheder, men håndværkere og andre faggrupper kan med fordel også skabe lidt ekstra opmærksomhed omkring deres virksomhed eller organisation ved at lade deres navn, logo eller motto indramme de to bogstaver og fem cifre.

Nye nummerpladerammer er dog ikke forbeholdt erhvervsdrivende og organisationer. Mange privatpersoner kommer også ud for, at der er behov for en ny nummerpladeramme, hvis den gamle er skadet eller blot nedslidt. Her står vi gerne klar til at levere det ønskede antal rammer i enten sort eller hvid. De unikke nummerpladerammer med logo og navn leverer vi naturligvis også til private, men her er det dog nødvendigt at bestille minimum 40 stk. Derfor er det ofte også den traditionelle hvide eller sorte ramme, der egner sig bedst til private.

Sådan laver du din egen nummerpladeramme

Hvis du har idéen til din nummerpladeholder, sørger vi for resten. Du behøver blot at sende en mail til Nummerpladerammen.dk og vedhæfte logo eller tekst og ønsket antal rammer (minimum 40 stk) – så fremstiller og leverer vi. Vi hjælper dig også gerne med design, så du er sikret, at dit budskab eller dit logo står, lige som det skal.

Vil du høre mere?

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan lave din egen nummerpladeramme med en valgfri tekst, er du altid velkommen til at skrive en mail til Nummerpladerammen.dk på info@nummerpladerammen.dk og høre nærmere.